Όροι & Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ιστότοπο, τις υπηρεσίες και τα περιεχόμενά του με σωστό και νόμιμο τρόπο,
σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία, την καλή πίστη και τις γενικά αποδεκτές πρακτικές.

Δεν επιτρέπονται η αναπαραγωγή, η διανομή, η τροποποίηση και η χρήση για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, εκτός εάν έχετε λάβει γραπτή άδεια του νόμιμου κατόχου.

Αποστολή & Παράδοση

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Παρακαλούμε ελέγξτε ότι έχετε συμπληρώσει ολοκληρωμένη τη διεύθυνσή σας όταν κάνετε την παραγγελία σας.
Όλες οι παραγγελίες στέλνονται μέσω κούριερ. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης, από την ημέρα της αποστολής,
είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα και 4-10 εργάσιμες ημέρες για το εξωτερικό.
Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά της παραγγελίας κατά την διάρκεια αποστολής της.
Σε περίπτωση όμως που παραλάβετε την παραγγελία σας κατεστραμμένη ή δεν την παραλάβετε καθόλου θα σας βοηθήσουμε στην επίλυση της κατάστασης.

Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής προστίθενται στην παραγγελία σας, πριν την πληρωμή σας και εξαρτάται από τον προορισμό.
Για τις αποστολές στο εξωτερικό, δασμοί ή άλλες χρεώσεις που ενδέχεται να επιβληθούν στον τελικό προορισμό είναι πέραν του δικού μας ελέγχου και δεν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε ευθύνη για αυτά.

Ελλάδα
Το κόστος αποστολής είναι 4€. Αν επιλέξετε αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής, τότε υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 3€.
Για παραγγελίες άνω των 50€, η αποστολή είναι δωρεάν.

Ευρώπη
Το κόστος αποστολής είναι 15€. Για παραγγελίες άνω των 150€, η αποστολή είναι δωρεάν.

Υπόλοιπος Κόσμος
Το κόστος αποστολής είναι 25€. Για παραγγελίες άνω των 150€, η αποστολή είναι δωρεάν.

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτικές Κάρτες
Δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro και Visa Electron.
Οι διαδικτυακές συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες και τα αρχεία προσωπικών δεδομένων σας, υποβάλλονται, με απόλυτη ασφάλεια (χρήση SSL encryption με 2048-bit μέγεθος κλειδιού), σε επεξεργασία μέσω του ePos Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι προσωπικές πληροφορίες σας κρυπτογραφούνται, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσης σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν ή να αλλαχθούν κατά την μεταφορά τους στο internet. Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει πιστοποίηση κατά το πρότυπο ασφαλείας PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

PayPal
Αν επιλέξετε το PayPal ως μέθοδο πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site της PayPal προκειμένου να κάνετε την πληρωμή σας.

Αντικαταβολή
Αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα.
Θα πληρώσετε με μετρητά την παραγγελία σας, μόλις την παραλάβετε.
Σε αυτή τη μέθοδο πληρωμής υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 3€.

Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την αγορά τους. Αν παρέλθει αυτό το διάστημα, δυστυχώς δεν μπορούμε να πιστώσουμε τα χρήματά σας ή να το αλλάξουμε με κάποιο άλλο προϊόν. Παρακαλούμε ελέγξτε τα προϊόντα που παραγγείλατε, μόλις τα παραλάβετε.
Μην επιστρέψετε την παραγγελία σας, προτού επικοινωνήσετε μαζί μας στο email μας
hello@miniloco.gr και λάβετε ειδοποίηση από εμάς.
Χρησιμοποιημένα και/ή πλυμένα προϊόντα δυστυχώς δεν επιστρέφονται.
Επιστροφές στην παρακάτω διεύθυνση, γίνονται μόνο για προϊόντα της MINILOCO που έχουν αγοραστεί
από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.
Διεύθυνση επιστροφών: Τραπεζούντος 4, Νέα Πεντέλη, 152 36, Αττική, Ελλάδα.

Μη Ελαττωματικά Προϊόντα
Αν το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι ελαττωματικό, αλλά για κάποιον λόγο θέλετε να το επιστρέψετε, τότε θα πρέπει να το κάνετε μέσα στις επόμενες 14 ημέρες. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αγοραστή.
Αφού το παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δηλαδή, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας, καθώς και το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο), τότε θα σας πιστώσουμε το ποσό που πληρώσατε μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.

Αλλαγή Προϊόντος
Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν με κάποιο διαφορετικού χρώματος ή μεγέθους, τότε θα πρέπει να το κάνετε μέσα στις επόμενες 14 ημέρες. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αγοραστή.
Αφού το παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δηλαδή, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας καθώς και το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο), τότε θα σας στείλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον αγοραστή.

Ελαττωματικά Προϊόντα
Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι λάθος, ελαττωματικό ή ελλειπές, τότε μέσα στις επόμενες 2 ημέρες θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφία στην οποία θα φαίνεται το ελάττωμά του, καθώς και τον αριθμό παραγγελίας του στο hello@miniloco.gr. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος επιστροφής του, επιβαρύνει τη MINILOCO και με χαρά θα σας ­στείλουμε ένα καινούργιο με δωρεάν μεταφορικά. Αν το ελαττωματικό προϊόν μείνει στην κατοχή σας και δεν αποσταλεί μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία στην απόδειξη, δεν θα μπορέσουμε να το δεχτούμε.

A happy place in Greece